rss slogan rood zwart 1000px

Roof Safety Systems står for sikkerhet. Det betyr at alle systemene tilfredsstiller løftestandarden (25 kg) og er sertifisert av Aboma. Etter hvert har Roofs Safety Systems for skråtak oppnådd sikkerhetsstandarden i henhold til EN 13374 klasse C. Dette er den høyeste standarden i Europa for fallsikringssystemer. Se videoopptak av disse sikkerhetstestene nedenfor.Sikkerhetstest
Under testen rulles en sylinder med en bredde på en meter, en diameter på 35 cm og en vekt på 75 kg fra et skråtak på 60° og med en fallhøyde på 5 meter mot fallsikringssystemet. På grunn av skråvinkelen og takets fallhøyde slår vekten med stor hastighet og svært stor kraft inn i systemet. Testen utføres flere ganger på forskjellige deler av systemet. Fallsikringssystemet må kunne tåle denne belastningen. På denne måten simuleres et fall for en person fra en høyde på 5 meter.

Concept & webdesign: mi68 waardecreatie - ©2003-2018 RSS - Disclaimer - Privacy policy - All RSS systems are designed and engineered by AJE B.V.

roof safety systems logo 160x83px